Cene

Cene so v € (EUR) in že vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in veljajo za 1 enoto, razen, če ni navedno drugače. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, razen, če ni navedeno drugače (primer akcij in posebnih ugodnosti). Ko kupec naročilo v spletni trgovini potrdi, veljajo cene, objavljene na spletni strani https://tepihizaavto.si v trenutku oddaje naročila.

Razlaga pojmov

»Akcijska cena« izdelka za kupca predstavlja cenovno ugodnost v obliki prihranka. Načeloma je prihranek predstavljen kot znižanje cene v odstotkih (primeroma -20% ali z besedo “minus dvajest odstotkov”). Akcijska cena je omejena bodisi časovno, bodisi do odprodaje zalog. V outlet spletni trgovini popust velja dokler je oznaka vidna v opisu izdelka. Pridržujemo si pravico vrednosti ugodnosti spreminjati po lastni oceni. Različne ugodnosti se ne med seboj ne seštevajo, razen, ko je navedeno drugače!

  • Darilo in darilno pakiranje

Z oznako »Darilo« označujemo izdelke, ki vam jih podarimo ob nakupu določenega izdelka, z oznako “darilno pakiranje” pa embalažo, ki je plačljiva storitev po veljavnem ceniku, ki je, ko je seveda na voljo, objavljen javno in vidno med procesom nakupa. Ko ima izdelek darilo, je to grafično in opisno označeno.

  • Dodatni popust

Dodatni popust pomeni, da se popust lahko uveljavlja tudi na že znižano ceno. Možnost dodatne ugodnosti je posebej opredeljena, ko je seveda na voljo. Če ima izdelek možnost dodatnega popusta, je to grafično in/ali tekstovno predstavljeno na vidnem mestu v spletni trgovini ali drugih oblikah komunikacije (primeroma: grafika na družabnem omrežju in oglaševanje dodatne kode za popust). Dodatni popust se obračuna med postopkom naročanja.

  • Zadnji kosi

S to oznako označujemo izdelke, ki predstavljajo zadnji kos iz serije.

  • Gratis

S to oznako označujemo izdelek, ki je bodisi brezplačen del paketne ponudbe, bodisi izdelek, ki ga lahko “naročite” gratis. Izdelke, ki so del »Gratis« ponudbe vsekakor označimo grafično in/ali tekstovno. Občasno je gratis izdelek vseeno potrebno dodati v košarico, o čemer vas obvestimo na vidnem mestu, da boste s tem dejstvom zagotovo seznanjeni.

Plačila

  • Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju plačate blago ob prevzemu. Naslov za dostavo navedete med postopkom oddaje naročila. Kupnino plačate dostavni službi GLS ob dostavi, in sicer z gotovino. Če vas v času dostave ni na naslovu vas bo dostavljalec/ka o dostavi obvestil/a z obvestilom, ki ga prejmete v poštni nabiralnik.

  • Plačilo po predračunu

Med postopkom oddaje naročila lahko izberete “plačilo po predračunu”. Podatke za plačilo (številka transakcijskega računa, znesek ipd.) boste prejeli na e-poštni naslov, ki ste ga vnesli med postopkom oddaje naročila.
Plačilo najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Paket bo poslan po knjiženju plačila v računovodstvu podjetja KONSTILL d.o.o.

Podatki za izpolnitev plačilnega naloga UPN

Konstill d.o.o.
Obrtniška ulica 6
1370 Logatec

TRR: IBAN SI56 3300 0000 5416 762 Addiko Bank
BIC: HAABSI22

Referenca: vpis številko naročila (Nekatere banke zahtevajo vpis dodatnih “ničel”, npr. 00 pred vpisom številke ponudbe).

  • Plačilo s plačilnim sredstvom PayPal

V spletni trgovini OUTLET tepihi za avto lahko kot plačilno sredstvo uporabite tudi PayPal. Plačilo s PayPalom je na voljo za vse nakupe na OUTLET tepihi za avto. PayPal je zanesljiv, svetovno priznan sistem za izvedbo spletnih plačil.