Kakovost in cena po vaši meri.

 

Avtomobilske preproge oz. tepihi za avto v naši ponudbi pomembno prispevajo k varnosti in udobju med vožnjo, hkrati pa vnesejo estetsko noto v kabino vašega jeklenega konjička. S ponosom lahko zapišemo, da pokrivamo vse znamke, modele in generacije avtomobilov, torej 100%, saj omogočamo izdelavo po meri, nestandardne razreze materialov in pripravo izdelka, ki bo resnično povsem po meri vašega vozila.

Tudi za druga vozila.

 

Naročilo lahko oddate tudi za druga vozila. Za ogled redne ponudbe obiščite našo glavno spletno trgovino Avtopreproge.si.

Kakovostni razred podrobno.

 

Kakovostni razred, cenovni razred in tehnične značilnosti.
STANDARDKakovostni razred

Tepihi za avto - Kakovostni razredi - STANDARD

Kakovostni razred STANDARD je namenjen osnovni zaščiti vozila. Material je iglani propilen z gostoto 550 – 650 g/m2, s kratkimi vlakni. Na spodnji strani je tepih dodatno zaščiten z granulatom, ki preprečuje drsenje. Tepihi za avto tega osnovnega razreda so priporočljivi pri prodaji rabljenih vozil ali kot del osnovne zaščite v novih vozilih.

Garnitura že od 25 €.

Kakovostni razredi, poleg seveda tehničnih značilnosti predstavljajo tudi razlike oz. prilagodljivost v ceni.

COMFORTKakovostni razred

Tepihi za avto - Kakovostni razredi - COMFORTKakovostni razred COMFORT prinaša nekoliko višjo gramaturo materiala, ki je tkan, posledično pa tudi višje kakovosti. Tkan material je izdelan iz propilena, ki ima gostoto do 800 g/m2. Višja gostota vlaken preprečuje umaziniji, da bi se kopičila v globini materiala. Tepihi za avto tega kakovostnega razreda so že nekoliko mehkejši, kar je prednost, vlakna na površini nimajo osipa, zato jih tudi ni povsod po avtomobilu.

Garnitura že od 35 €.

Kakovostni razredi, poleg seveda tehničnih značilnosti predstavljajo tudi razlike oz. prilagodljivost v ceni.

PREMIUMKakovostni razred

Tepihi za avto - Kakovostni razredi - PREMIUMKakovostni razred PREMIUM prinaša opaznejšo spremembo kakovosti v primerjavi z nižjimi razredi kakovosti. Tkan material občutno višje gramature prinaša izboljšano vzdržljivost, več udobja in lepši videz. To je hkrati najbolj priljubljen kakovostni razred tepihov za avto. Material je tkan poliamid znatno višje gostote (900-1100 g/m2). Narejen je iz posebnih poliamidnih vlaken, ki so izjemno obstojna. Kakovostni razred PREMIUM ima eno izjemo, in sicer matrial Milano 65, Le-ta ima tekstilno podlago, za katero se v večini primerov odločajo kupci, ki imajo biege talno oblogo v vozilu.

Garnitura že od 50 €.

Kakovostni razredi, poleg seveda tehničnih značilnosti predstavljajo tudi razlike oz. prilagodljivost v ceni.

DELUXEKakovostni razred

Tepihi za avto - Kakovostni razredi - DELUXEKakovostni razred DELUXE sodi tik pod vrh kakovosti in obdelave. Prekašajo ga zgolj še Vegas Luxury prestižni tepihi za avto. Material je tkani poliamid zelo visoke gostote (več kot 1200 g/m2). Tkana vlakna se ne trgajo, ne lomijo in nimajo osipa. Deluxe tepihi za avto so elegantnega videza, na otip pa prijetno mehki. Na spodnjem delu tepiha je gumi zaščita, ki preprečuje drsenje in zagotavlja brezhibno lego. Kakovostni razred DELUXE ima dve izjemi, in sicer material Paris 50, ki ima tekstilno podlago in je črne barve ter bež material Paris 67, ki ima podlogo iz granulata.

Garnitura že od 119 €.

Kakovostni razredi, poleg seveda tehničnih značilnosti predstavljajo tudi razlike oz. prilagodljivost v ceni.

VEGAS LUXURYKakovostni razred

Tepihi za avto - Kakovostni razredi - Vegas LuxuryKakovostni razred VEGAS LUXURY lahko definiramo z eno samo besedo; prestiž. Tepihe za avto tega kakovostnega razreda odlikujejo številni presežki. Izjemno natančnost in dovršenost izdelave dopolnjuje material (tkan poliamid) z izredno visoko gramaturo (2000 g/m3). Gumi podlaga, prepredena s številnimi, nekoliko debelejšimi vlakni, zagotavlja brezkompromisen oprijem tepiha s podlago v avtomobilu, posledično pa najvišjo stopnjo varnosti in zanesljivosti. Naravnost navdihujoča mehkoba na površini, poleg udobja, ponuja izjemen vizualni vtis. Kakovostni razred, ki ga poznamo iz najprestižnejših znamk v avtomobilski industriji, posledično je le-tem tudi namenjen. V vaš avtomobil, ki že sam po sebi predstavlja določeno izjavo o ljubezni do najvišje kakovosti, vnaša pridih ekstravagance in najvišje stopnje luksuza. Simfonija natančnosti, kakovosti, udobja in zaščite. VEGAS LUXURY tepihi za avto sovpadajo z življenjskim slogom, ki je plod uspešnosti.

Garnitura od 249,99 €.

Kakovostni razredi, poleg seveda tehničnih značilnosti predstavljajo tudi razlike oz. prilagodljivost v ceni.