KONSTILL d.o.o.

O nas

_

Outlet spletna trgovina TEPIHIZAAVTO.SI obratuje pod okriljem podjetja KONSTILL d.o.o. LogatecAVTOPREPROGE.SI

KONSTILL d.o.o. iz Logatca je največji proizvajalec tekstilnih (torej klasičnih, kot jih poznate iz novih vozil) avtomobilskih preprog v Sloveniji in hkrati z največjo zalogo in ponudbo gumi preprog, prtljažnih korit ter dodatne in obvezne opreme za avto. V naši pestri ponudbi najdete tudi vlečne kljuke in veliko dodatne opreme.

Proizvodnja in trgovina, outlet blagovnih znamk.

Tekstilni tepihi za avto, gumi tepihi in prtljažna korita. V naši ponudbi so še vlečne kljuke, dodatna oprema za vlečne kljuke, prva pomoč za avto itd.

[rank_math_contact_info]

Outlet tepihi za avto

_

Outlet tepihi za avto je spletna trgovina pod okriljem podjetja KONSTILL d.o.o. iz Logatca, v sodelovanju s spletno trgovino https://avtopreproge.si.

Namen OUTLET spletne trgovine je odprodaja zalog, odprodaja programa z vizualno napako, vendar povsem neokrnjeno uporabnostjo. OUTLET spletna trgovina omogoča nakup po izjemno, občasno naravnost neverjetno ugodnih cenah, z nekaj manj možnostmi, kot jih ponuja nakup na spletni trgovini https://avtopreproge.si

ALI POZNATE OUTLET SPLETNO TRGOVINO?

Tukaj vam v nekaj odstavkih predstavimo več podrobnosti. Outlet trgovine niso redkost. Znane so predvsem po zelo nizkih cenah in čez čas so postale zelo pogoste.

Danes je v navadi, da outlet spletne trgovine ponujajo izdelke, ki niso nič manj kakovostni kot tisti v redni ponudbi, gre zgolj za nekatere razlike kot na primer, da so v ponudbi izdelki preteklih sezon, ki niso bili prodani, izdelki, ki so namensko izdelani za predstavitvene namene, razstavni eksponati ipd.

Outlet spletna trgovina posledično nima obsežnih zalog in izdelki hitro poidejo. Naša outlet spletna trgovina: https://tepihizaavto.si

Mi smo se odločili zagnati outlet spletno trgovino v svojem prvotnem namenu. Torej gre za spletno trgovino, v kateri se strankam ponudi vse iz zgoraj naštetih okvirjev, vendar tudi izdelki z napako, ki pa ne vpliva na funkcionalnost izdelka. Hkrati je uvedba outlet spletne trgovine boljša, kot uničenje izdelkov. Iskreno verjamemo, da je boljše ponuditi izdelek po resnično nizki ceni v primerjavi z izdelkom iz redne ponudbe, kot ga pa uničiti.

Naročanje v nasi outlet spletni trgovini je varno in v skladu z vsemi pravili poslovanja.

Naša outlet spletna trgovina, da gre za cene, ki so bistveno nižje v primerjavi s cenami iz redne ponudbe.

Vemo in razumemo, da je nakupovanje v outlet trgovinah lahko nekoliko stigmatizirano, predvsem s strani nepoznavalcev, vendar je vsak ugodnejši nakup kvečjemu dobra odločitev in prikaz dobre sposobnosti odkrivanja ugodnejših cen.

ZAGOTOVILO: Vaši nakupi so povsem zasebni, vaša pošiljka bo poslana v povsem identičnem pakiranju kot nakup iz redne ponudbe oz. nakup iz spletne trgovine www.avtopreproge.si

Želimo vam veliko pametnih in ugodnih nakupov.

Outlet tepihi za avto