Postopek nakupovanja

Nakupovanje v spletni trgovini OUTLET tepihi za avto poteka enostavno in hitro, opravite ga lahko v zgolj nekaj kratkih korakih.

Dodajanje izdelka v nakupovalno košarico

Po pregledu ponudbe najdete izdelek, ki bi ga želeli kupiti. Če kurzor (miškin kazalec) premaknete na izdelek se vam prikaže gumb “dodaj v košarico”, kar takoj pošlje izdelek v “košarico”. Če kliknete na naziv izdelka ali okolico gumba “dodaj v košarico”, boste odprli na podrobnejši opis izdelka. Namenite minutko za preglede celotnega opisa izdelka, značilnosti in posebnosti. Tako boste v celoti seznanjeni z izdelkom. Pogojno so lahko na voljo še druge možnosti, kot primeroma dimenzija izdelka, materiali in druge specifične lastnosti, ki jih objavimo po potrebo. Na tem pogledu nato dodate izdelek v nakupovalno košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico”. Ko kliknete gumb “dodaj v košarico” vas sistem takoj preusmeri v zaključne točke nakupa. Če želite dodati še kakšen izdelek, potem kliknete “nadaljuj z nakupovanjem”, če ne, pa kliknete “nadaljuj na blagajno”.

Na zaslonu se vam bo prikazalo naročilo (preverite vse podrobnosti, da se prepričate, da ste izbrali izdelek, ki ustreza vašim željam). V košarici lahko kadarkoli prekličete oz. ustavite proces nakupa. Če želite, lahko nadaljujete z izbiro in nakupom izdelkov. Opisan postopek nakupa je vedno enak, razlike so lahko samo glede značilnosti izdelkov in lastnosti, ki jih lahko vedno izberete, ko so seveda le-te na voljo.

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica je korak, ki omogoča pregled naročila in nekaj dodatnih možnosti. Ena takšna je uporaba kode za popust. Polje za uveljavljanje kode za popust je tik pod izdelkom. Če imate kodo jo vnesete v ta okvirček in kliknete gumb “unovči kupon”. Promocijske kode redno objavljamo na svojih družabnih omrežjih, v grafikah, komentarjih itd., zato vas vabimo, da se nam pridružite in nam sledite na Facebooku, Instagramu in drugih profilih, do katerih povezave so objavljene v zaključnem delu tega besedila.

Blagajna

Na tem koraku izpolnite vsa polja, pri čemer soglašate za obdelavo podatkov v namene spletnega naročanja. Na izbran naslov vam bomo dostavili naročene izdelke. Če želite naročilo dostaviti na drug naslov, ga lahko navedete v opombe. Gre za prednost, če želite izdelke prejeti na naslov, drugačen od vašega stalnega prebivališča, ali pa preprosto želite komu poslati darilo. To lahko naredite tako, da vpišete naslov prejemnika izdelkov. Na tej točki lahko v dnu obrazca označiti “ustvari uporabniški račun”. Ta korak vam svetujemo, ker omogoča uporabne funkcije, kot so zgodovina naročila in druge ugodnosti, ki jih bomo pripravljali za registrirane stranke.

Možnosti plačila

V tem trenutku je v veljavi izključno možnost plačila po povzetju ali osebni prevzem na sedežu podjetja. O novih možnostih plačila vas bomo obvestili na naših družabnih omrežjih in spletnih straneh. V prihodnosti bomo uvedli naslednje plačilne sisteme:

  • plačilo po povzetju,
  • plačilo po predračunu,
  • plačilo preko PayPal-a.

Če imate ob tem kakršna koli vprašanja, nam vedno lahko pišete na info@tepihizaavto.si ali preprosto pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 88 77 (vsak delavnik med 7.30 in 15.30).

Dostava

Za dostavo poskrbi podjetje GLS. Cena poštnine je predstavljena z že vključenim 22 % DDV-jem.