-24%

Tepihi za avto AUDI A3 (2003-2012)

19,00  z DDV

Odprodaja – Tepihi za avto AUDI A3 (2003-2012).

Izdelki na spletni strani OUTLET TEPIHI ZA AVTO se prodajajo “takšni, kot so” oz. z že specifičnimi lastnostmi in specifikacijami, zato sprememba vozila, barve obrobe, materiala itd. ni možna. Pri nekaterih modelih v ponudbi je na voljo samo voznikov tepih za avto ali par oz. voznikov in sovoznikov tepih za avto. V opisu je navedeno, ali gre za garnituro, kos ali par.

Ni na zalogi

Šifra: C71AU84A6120 Kategorija: Oznaki: ,

Odprodaja – Tekstilni tepihi za avto AUDI A3 (2003-2012)

Izdelki na spletni strani OUTLET TEPIHI ZA AVTO se prodajajo “takšni, kot so” oz. z že specifičnimi lastnostmi in specifikacijami, zato sprememba vozila, barve obrobe, materiala itd. ni možna. Pri nekaterih modelih v ponudbi je na voljo samo voznikov tepih za avto ali par oz. voznikov in sovoznikov tepih za avto. V opisu je navedeno ali gre za garnituro, kos ali par.

Kakovostni razred: STANDARD

  • Material: Berlin 4 (črna)
  • Obroba: (04-SA2) Skaj obroba (mat) – bel šiv
  • Garnitura: celotna garnitura
  • Nastavki: z okroglimi nastavki za pritrditev

 

Opomba: SLIKA JE SIMBOLIČNA!
Dejanska oblika izdelka se lahko nekoliko razlikuje. Opis izdelka je natančen in opisuje dejanski artikel iz ponudbe.

 

Skozi leta smo ugotovili, da je strankam ljubši izraz tepihi za avto in zato ga uporabljamo tudi sami, vendar v želji, da ne opuščamo rabe slovenskega jezika moramo poudariti, da je pravilen izraz preproga oz. v primeru naše ponudbe preproge za avto ali avtomobilske preproge.

STANDARDKakovostni razred

Kakovostni razred STANDARD je namenjen osnovni zaščiti vozila. Material je iglani propilen z gostoto 550 – 650 g/m2, s kratkimi vlakni. Na spodnji strani je tepih dodatno zaščiten z granulatom, ki preprečuje drsenje.

Tepihi za avto tega osnovnega razreda so priporočljivi pri prodaji rabljenih vozil ali kot del osnovne zaščite v novih vozilih.

COMFORTKakovostni razred

Kakovostni razred COMFORT prinaša nekoliko višjo gramaturo materiala, ki je tkan, posledično pa tudi višje kakovosti. Tkan material je izdelan iz propilena, ki ima gostoto do 800 g/m2. Višja gostota vlaken preprečuje umaziniji, da bi se kopičila v globini materiala.

Tepihi za avto tega kakovostnega razreda so že nekoliko mehkejši, kar je prednost, vlakna na površini nimajo osipa, zato jih tudi ni povsod po avtomobilu.

PREMIUMKakovostni razred

Kakovostni razred PREMIUM prinaša opaznejšo spremembo kakovosti v primerjavi z nižjimi razredi kakovosti. Tkan material občutno višje gramature prinaša izboljšano vzdržljivost, več udobja in lepši videz. To je hkrati najbolj priljubljen kakovostni razred tepihov za avto.

Material je tkan poliamid znatno višje gostote (900-1100 g/m2). Narejen je iz posebnih poliamidnih vlaken, ki so izjemno obstojna. Kakovostni razred PREMIUM ima eno izjemo, in sicer matrial Milano 65, Le-ta ima tekstilno podlago, za katero se v večini primerov odločajo kupci, ki imajo biege talno oblogo v vozilu.

DELUXEKakovostni razred

Kakovostni razred DELUXE sodi tik pod vrh kakovosti in obdelave. Prekašajo ga zgolj še Vegas Luxury prestižni tepihi za avto. Material je tkani poliamid zelo visoke gostote (več kot 1200 g/m2). Tkana vlakna se ne trgajo, ne lomijo in nimajo osipa. Deluxe tepihi za avto so elegantnega videza, na otip pa prijetno mehki. Na spodnjem delu tepiha je gumi zaščita, ki preprečuje drsenje in zagotavlja brezhibno lego.

Kakovostni razred DELUXE ima dve izjemi, in sicer material Paris 50, ki ima tekstilno podlago in je črne barve ter bež material Paris 67, ki ima podlogo iz granulata.

VEGAS LUXURYKakovostni razred

Kakovostni razred LUXURY lahko definiramo z eno samo besedo; prestiž. Tepihe za avto tega kakovostnega razreda odlikujejo številni presežki. Izjemno natančnost in dovršenost izdelave dopolnjuje material (tkan poliamid) z izredno visoko gramaturo (2000 g/m3).

Gumi podlaga, prepredena s številnimi, nekoliko debelejšimi vlakni, zagotavlja brezkompromisen oprijem tepiha s podlago v avtomobilu, posledično pa najvišjo stopnjo varnosti in zanesljivosti. Naravnost navdihujoča mehkoba na površini, poleg udobja, ponuja izjemen vizualni vtis.

Kakovostni razred, ki ga poznamo iz najprestižnejših znamk v avtomobilski industriji, posledično je le-tem tudi namenjen. V vaš avtomobil, ki že sam po sebi predstavlja določeno izjavo o ljubezni do najvišje kakovosti, vnaša pridih ekstravagance in najvišje stopnje luksuza. Simfonija natančnosti, kakovosti, udobja in zaščite.

VEGAS LUXURY tepihi za avto sovpadajo z življenjskim slogom, ki je plod uspešnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tepihi za avto AUDI A3 (2003-2012)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tepihi za avto AUDI A3 (2003-2012)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja