vlečna kljuka Oris - Avtoprerpoge.si

Kvalitetna vlečna kljuka za avto proizvajalca ORIS (Bosal Group)

Oris je največji proizvajalec vlečnih kljuk v Evropi. Razvoj in raziskave slonijo na večletnih izkušnjah v avtomobilski industriji. Ravno Oris vlečna kljuka je tista, ki jo vozilo prejme kot “prvo gradnjo”. Oris Bosal Group je prva izbira za vse največje proizvajalce vozil (Audi, BMW, Citroen, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, Volkswagen, …).

Oris ima v lasti kar 150 patentov in je zato prva izbira vseh največjih OEM proizvajalcev.

Vlečna kljuka za avto ORIS – Kakovost in zanesljivsot

– preko 1450 različnih modelov vlečnih kljuk
– tehnične specifikacije skladne s OEM tehnologijo in OEM designom in z garantirano enostavno montažo na servisih, ki vgrajujejo vlečne naprave
– snemljivi sistemi so zanesljivi in enostavni za snemanje in montažo s strani končnega uporabnika
– vsaka vlečna kljuka za avto je individualno testirana s testom vzdržljivosti in seveda certificirane. Test vzdržljivosti: 2 milijona ciklov v 15 dneh in v temperaturnem razponu med -40 °C to 120 °C
– vsa Oris vlečna kljuka za avto je barvana s sistemom elektronskega nanosa barve! Gre za t.i. elektroforetični nanos (angl. Electrophoretic deposition)

Sistemi in izvedbe

Fiksna vlečna kljuka za avto

Fiksna vlečna kljuka je izdelana z mislijo na vsakdanjo uporabo. Fiksna kljuka je tudi cenovno ugodnejša, vzdrževanje ni potrebno in je uporabna celotno življenjsko dobo vozila, tudi pri težjih obremenitvah.

Dve izvedbi fiksnih vlečnih kljuk:

Fiksna vlečna kljuka na 2 vijaka

Fiksna vlečna kljuka na dva vijaka - NAROČI ZDAJ na Avtopreproge.si

Fiksna vlečna kljuka na 2 vijaka je zelo vzdržljiva in prava izbira, če želite osnovno izvedbo vlečne kljuke. Hkrati je boljša izbira, če vlečno kljuko pogosto uporabljate. Ta vrsta vlečne kljuke je fiksna in jo je mogoče odstraniti zgolj z uporabo orodja. Za ta sistem vlečne kljuke za avto se odločite, če si želite zagotoviti največjo vlečno moč.

Tovorna vlečna kljuka

Tovorna vlečna kljuka Oris - Na dva vijaka - Avtoprerpoge.si

Tovorno kljuko priporočamo za dostavna in terenska vozila v komercialni uporabi. Zasnovana je za pogosto vleko težkih tovorov. Na voljo v dveh različicah – 2 ali 4 luknjami.

Snemljiva vlečna kljuka za avto

Če je potreba po vlečni kljuki zgolj občasna, potem je snemljiva vlečna kljuka bolj smotrna izbira. Odstranitev ali pritrditev glave vlečne kljuke izvedete v nekaj korakih. Običajno je po odstranitvi glave vlečne kljuke, odvisno od modela kljuke, priklop popolnoma ali skoraj neviden.

Dve izvedbi snemljivih vlečnih kljuk:

Vertikalno snemljiva vlečna kljuka

Vertikalno snemljiva vlečna kljuka Oris - Avtoprerpoge.si

Ko je potreba po vleki težjega tovora le občasna, takrat običajno priporočamo, da se odločite za nakup vertikalno snemljive vlečne kljuke. Pri tem sistemu se glava vlečne kljuke vstavi v priklop od spodaj in se odstrani tako, da se jo potegne navzdol. S samodejnim, tri-točkovnim mehanizmom za zaklepanje, lahko montažo in demontažo izvedete zelo hitro.

Velika prednost je, da je pri odstranjeni glavi vlečne kljuke priklop neviden oz. skoraj popolnoma neviden. Ključavnica na glavi vlečne kljuke ščiti tudi pred krajo. Vertikalno snemljiva vlečna kljuka proizvajalca ORIS se lahko pohvali z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. za uporabnika je izjemno preprosta in učinkovita rešitev.

Horizontalno snemljiva vlečna kljuka

Horizontalna vlečna kljuka oris - Avtoprerpoge.si

Horizontalno snemljiva vlečna kljuka Oris je za uporabo izjemno enostavna. Velja tako za odstranitev kot pritrditev. Z eno roko držite glavo vlečne kljuke in jo vodoravno vstavite v sklop priklopa za vlečno kljuko. Z drugo roko upravljate gumb.

Sistem ima popolnoma avtomatski mehanizem za zaklepanje. Odstranjevanje glave vlečne kljuke je zelo enostavno. Za naročilo vlečne kljuke za svoj avto obiščite povezavo ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 88 77.

Oglejte si še:

ZA NOSILCE ZA KOLESA - Vlečna kljuka za avto - ORIS PRIME - Vertikalno snemljiva

Vlečna kljuka cena
Vlečna kljuka montaža
Nosilec za kolesa za kljuko –
Če uporabljate Orisov nosilec za kolesa, potem vam svetujemo nakup vertikalne vlečne kljuke za avto z oznako PRIME.

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja